Equip de GEA Psicologia

equip-gea-terapia.jpg

Som 3 psicòlogues i 1 psicòleg , terapeutes Gestalt i formats en amplis i diversos camps de la salut mental, emocional i corporal.  Creem un equip dinàmic i en constant formació. Acompanyem des de la Psicologia humanista (Gestalt) i el treball integratiu.

 

Natàlia Gallart

Respira, escolta el teu cos i confia!!! Estic al teu servei quan faig teràpia... la nostra relació és el què sana...

Per mi ser terapeuta gestalt és una manera de viure, de poder acompanyar a les persones a que es mirin el cor i l’ànima, tornar en busca de l’essència, d’acompanyar a les persones tan en els camins complicats, quan ens trobem amb les pròpies ombres i també en els camins més bonics, de descobriments, de trencar patrons enquistats i descobrir una altra manera de viure.

Perquè GEA Psicologia?

Les ganes de treballar de la manera que a mi m’entusiasma i em serveix. La necessitat de créixer i volar de la feina que em va acollir i em va ensenyar aquests 11 anys, acompanyant a persones amb trastorns alimentaris. Sentia que volia fer aquest pas, treballar amb professionals amb punts de vista semblants i que a sobre són amics, proposar-me nous reptes, obrir noves portes, obrir-me a la creativitat i a la incertesa... necessitava sortir de la meva zona de confort i sobretot sentia que aquest pas era el pas per fer-me adulta.

Formació

  • Vaig estudiar psicologia a la Universitat de Girona (2000-2005), col 17237.

  • Terapeuta Gestalt a l’Escola Gestalt de Girona amb Natatxa Molina (2012-2016).

  • TCI (Treball corporal integratiu) a l’escola Punto de encuentro amb Luis Carbajal (2016-2017)

  • Postgrau en teràpia familiar sistèmica a KINE (2011-2013)

  • Formada en psicologia integrativa des del programa SAT de Claudio Naranjo (2015-2018)


Tina Gubau

“La llibertat és la comprensió de la necessitat” de Friedrich Hegel, només quan sabem de les nostres passions més bàsiques i ens en responsabilitzem profundament podem escollir perseguir la satisfacció o acceptar la renúncia de la vida quotidiana.

Ser terapeuta Gestalt per a mi és una opció de treball que s’ha convertit en una actitud de vida. Em facilita cuidar-me i atendre els meus sentiments en el procés d’acompanyament i suport als meus pacients. Sempre explico en les primeres visites que el més important per mi de la Gestalt és l’estil de relació no paternalista que promou, la comprensió de les resistències i dificultats de l’altre a través de poder comprendre les meves i la reducció de les expectatives.

Perquè GEA Psicologia?

Sempre he tingut somnis de crear quelcom i contribuir de forma personal al món, durant anys vaig canalitzar aquesta energia a través d’escriure, de la participació en política local o en associacions, de la restauració de mobles i de castells a l’aire de que podríem fer...

Poc a poc em vaig anar adonant que les possibilitats que la sanitat pública m’oferia per treballar amb els pacients no s’adequaven als interessos i la forma amb que jo havia après a acompanyar i el que a mi m’havia servit en el meu procés. A més les relacions amb els que ara formem l’equip, sobretot amb la Natàlia i en Sergi, i a travès d’ell amb la Marta, es varen anar consolidant i ha acabat sent una necessitat poder crear per fi un espai a la nostra mida i que resulti igual de intim i confiable per als nostres pacients.

Formació

La meva formació principal és Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona (2001/2006) no col. 16813 i Terapeuta Gestalt per l’Escola de Gestalt de Girona, dirigida per Natatxa Molina i Ramón Ballester (2008/2012).

També he cursat un Postgrau en Psicopatologia Infantojuvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona (2007), he realitzat el procés del Programa SAT en Psicologia Integrativa de Claudio Naranjo i estic en procés de formació en el Postgrau en Treball Corporal Integratiu per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, dirigida per Lluis Carbajal.

A més de multitud de cursos de diversos estils i corrents de psicologia, centrats en psicopatologia clínica, ansietat, trastorns de personalitat, drogodependències, sexualitat, teràpia de parella, violència de gènere... que no considero necessari destacar per la seva curta durada però que m’han anat aportant una visió integradora i eclèctica a la vegada.

Marta Jaume

En essència la teràpia consisteix en Deixar anar, Deixar-me en pau, Perdonar

Haver-me format com a terapeuta gestàltica ha tingut ressò en la meva vida professional i personal.

Per a mi ser terapeuta gestalt vol dir seguir un camí de cerca interior, un camí cap a l’autenticitat, deixar d’enganyar-me i d’enganyar  per a ser més autèntica, i acompanyar a persones en aquest procés.

Perquè GEA Psicologia?

Fa 5 anys, amb l’ànim de tenir un centre propi on fer acompanyament terapèutic vaig començar a treballar per compte propi a Gabinet de psicologia, el centre que havia obert la meva mare i que en aquell moment deixava per què es jubilava. Però les meves ganes no eren d’heredar un projecte, em venia de gust crear un espai de nou, més gran, on poder fer grups, atenció individual, on poder fer formacions. Tenia la necessitat de gust crear un espai que m'obris i em permetés crèixer professionalment, al costat de persones afins a mi i amb qui hi hagués amistat.

Per això quan en Sergio i la Tina, companys de formació en Teràpia Gestalt,  em varen comentar que volien iniciar el projecte en el que estem ara, conjuntament amb la Natàlia, no vaig dubtar ni un segon.

Formació

El 2004 vaig llicenciar-me en psicologia a la UdG tenint molt clar que volia dedicar-me a l’acompanyament psicoterapèutic. I tot i que al acabar volia especialitzar-me en psicologia infantil, vaig tirar per l’acompanyament a persones adultes, i a especialitzar-me en la teràpia amb parelles, amb problemàtiques sexuals, i amb l’atenció a dones amb processos de recuperació de violència masclista.

Per anar traçant aquest camí vaig cursar un Màster en Teràpia Sexual i de Parella a la UB conjuntament amb l’Institut Gomà.

Al acabar, veient-me desprovista d’eines per posar en pràctica tot el que havia après en el màster, vaig iniciar la formació en Teràpia Gestalt.

Durant la formació en teràpia Gestalt varen néixer les meus dos fills, en Nil i la Maria. Des del seu naixement he deixat de banda formacions tan intenses com la de la teràpia gestalt, per fer-ne de més curtes, relacionades amb la salut des de la visió humanista, el treball en acompanyament a parelles i la violència masclista.

Però sembla que la maternitat m’ha portat una formació no reglada ni certificada que em dona una qualitat davant les persones que a qui acompanyo. Empatitzar i entendre mares i pares en el procés de criança, entendre aspectes del nostre desenvolupament, de com desplaguem i formem el nostre caràcter, l’acceptació al que la vida em porta i no el que jo desitjaria que em portés,  viure al present, donar a l’altre el temps que necessita per fer el seu camí son aspectes que la maternitat m’ha aportat .

Un altre aspecte que considero important de la meva formació és el yoga, des del 2006 practico yoga  iyengar a l’escola Adytia. La seva pràctica, junt amb el treball de la terapia gestalt, m’ha aportat  molta consciència de mi mateixa.

Sergio Beltran

Deixar-me ser qui sóc, no enganxar-me als desitjos dels demés i poder realment atendre allò què necessito m’ajuden a dirigir-me cap a la direcció que necessito per tal de desenvolupar-me com a persona.

És treballant des de la Gestalt on em sento còmode i on puc oferir el meu potencial com a terapeuta per acompanyar els processos de canvi de les persones que atenc.

Per a mi és una actitud i forma de concebre la vida des d’un lloc que em permet atendre i prendre consciència de mi mateix atenent-me mentre atenc i poder crear relacions d’ajuda que portin cap a estats saludables tan per a mi com a per a qui tingui davant en consulta.

Perquè GEA Psicologia?

Després de varis anys formant part d’un grup de professionals en el centre i escola on m’havia format com a terapeuta Gestalt vaig començar a tenir la necessitat de crear el meu propi espai per seguir creixent. Això em porta a començar a compartir les meves inquietuds amb altres companyes que també se’ls mou quelcom semblant i, junt amb la Cristina Gubau, decidim obrir un petit despatx a Blanes on començar a posar en marxa un projecte propi d’atenció psico-terapèutica al 2014.

Des de llavors, el sentiment de voler dirigir un espai més gran, on poder oferir treballs també en format grupal, on poder compartir experiències amb altres companyes de professió i sobretot, on poder desenvolupar la idea interna de salut integral que tinc, em porten a voler engegar un nou projecte, aquest cop a Girona, on em sento fortament vinculat.

Aquest desig, junt amb la necessitat de sentir que tinc un espai on desenvolupar la meva professió tot sentint-me com a casa, em porten a buscar sinergies amb la Cristina, Marta i Natàlia per crear quelcom junts i creem GEA Psicologia.

Formació

  • Llicenciat en Psicologia (2006) nº col. 18928 i Terapeuta Gestalt (2012) per l’EGGi.

  • Posgrau en Intervenció en violència de gènere i familiar per l’UdG (2006).

  • 1º nivell d’Axiometria en el Test de Valors PV Hartman (2009) i format en Psicologia Integrativa pel programa SAT de Claudio Naranjo.

  • Posgrau en Análisis del proceso Grupal per Paco Peñarrubia a l’EMTG de Madrid (2017) i format en diversos cursos sobre teràpia de parella i sexualitat des de la vessant gestàltica integrativa i en diversitat sexo-afectiva i Psicologia LGTB pel COPM.